Kast op maat Groningen - De Tafelheren | Meubels op maat

Kast op maat Groningen

Wij zijn heel erg tevreden over het hele traject met Roelf en de andere Tafelheren. Op deze foto staat één van de kasten die zij voor onze nieuwe woning hebben gerealiseerd. Aan de eettafelkant zijn kasten met deuren gemaakt met veel opbergruimte en aan de woonkamerkant hangt de TV en zijn de onderste kastjes voor andere apparatuur. Tevens is de kast een prachtige roomdivider.


Verder hebben zij onze kantoor aan huis ingericht, een badkamermeubel en spiegel gemaakt, schuifdeuren voor een kledingkast en gangkast, de bijkeuken op maat ingericht, een dressoirkast met planken in gewenste kleur. Alles wordt netjes uitgetekend, kleurmonsters worden opgevraagd en meerdere overleggen hebben plaatsgevonden. Het resultaat is precies zoals we voor ogen hadden.
Erg prettig is de goede communicatie, het netjes werken en bij foutjes worden ze zonder gedoe hersteld.

Veel succes Roelf en team Tafelheren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online
Roelf | De TafelherenX

Chat nu met Roelf

Welkom bij De Tafelheren. Via Whatsapp kan je Roelf bereiken voor vragen of een vrijblijvende afspraak/offerte 😀