Tafel op maat Groningen - De Tafelheren | Meubels op maat

Tafel op maat Groningen

Heel erg blij zijn wij met onze tafel, gemaakt door De Tafelheren. In de winkel konden wij niet de tafel vinden, die aan onze wensen voldeed. Roelf kwam bij ons thuis, om de wensen te bespreken. Met een groot stuk karton, konden we een idee krijgen over de grote en de vorm van de tafel. Ideaal, want zo kan je je al een beeld vormen, hoe de tafel uitkomt in de ruimte. Het contact, het meedenken, en natuurlijk het vakmanschap van De Tafelheren, heeft geresulteerd in deze prachtige tafel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online
Roelf | De TafelherenX

Chat nu met Roelf

Welkom bij De Tafelheren. Via Whatsapp kan je Roelf bereiken voor vragen of een vrijblijvende afspraak/offerte 😀