Design tafels | De Tafelheren | Meubels op maat

Design tafels

Scroll verder voor meer informatie


Design tafels maken, wij doen niets liever

Geen standaard tafel, geen tafelblad die je vaker ziet. Maar een unieke design tafel. Die maken wij bij de Tafelheren al jaren. Op maat gemaakte tafelbladen van uiteenlopende houtsoorten, eventuele onderstellen en bijpassende stoelen; wij doen niets liever.

Design tafels zijn niet alleen een mooie verschijning. Een tafel wordt ook vaak ervaren als het middelpunt van de leefruimte. Er wordt geborreld, gediscussieerd, vergaderd, gespeeld en gedineerd.

tafelbladen-op-maat-groningenTafelheer Roelf

"De multifunctionaliteit maakt het zo’n interessant meubel. Naast tafelheer, ben ik inmiddels ook een beetje tafelgek"

Design tafel hout

Design tafels maken we graag van hout, maar welke houtsoort dat wordt mag jij bepalen. Er zijn veel verschillende soorten hout die een design tafel karakter geven. De uitstraling van de tafel bepaalt vaak of het past bij het interieur of niet.

Een welbekend en goed te bewerken houtsoort is eikenhout. Veel design tafels die onze werkplek in Groningen verlaten zijn ook tafels van eikenhout. Het maakt een design tafel stoer en is eikenhout goed te combineren met industriële onderstellen. Bovendien zijn deze bladen heel stevig en sterk. Dus voor intensief woongebruik zijn design tafels van eikenhout zeer geschikt.

Licht van kleur en ook geschikt om een opmaat gemaakte design tafel te fabriceren is; esdoornhout. Muziekinstrumenten zijn, net als wij, fan van de unieke structuur van esdoornhout. Want het golvende hout is bij elk blad weer anders. Dus heb je altijd een unieke design tafel die je nergens anders zult treffen. In vergelijking met het eikenhout zijn design tafels van esdoornhout lichter van gewicht en daarmee makkelijk te verplaatsen.

Mocht je meer houtsoorten willen bewonderen voor jouw design tafel van hout? Bekijk dan onze pagina over houten bladen op maat.

Een tafel is er voor

Design tafel rond

Zit je lekkerder met je naasten aan een ronde design tafel? Ook daar draaien we niet om heen. Ronde tafels en dan met name eettafels of een design tafel waar je vaak aan zit, zijn heel gezellig en beleef je een andere ervaring dan aan een tafel met hoeken. Ronde design tafels zie je vaak terug in eiken- of mangohout. Dat zijn wat massievere tafelbladen en creëren een industriële, stoere en moderne uitstraling. Ook ronde salontafels zijn een geprefereerde keuze. Desalniettemin is hetgeen dat jij bedenkt, wat wij maken.

Tot slot is een unieke design tafel rond natuurlijk mogelijk! Geen uitdaging is ons te gek.

Moderne eettafels van moderne merken

Het unieke hout voor jouw moderne eettafel is afkomstig van het merk SPEKVA. Een Deens tafelmerk waar we al jaren mee werken. SPEKVA deelt een enorme passie voor kwaliteit en hoogwaardige, moderne materialen voor design tafels. Door onze nabewerking van tafelbladen kunnen we, in onze werkplaats te Groningen, een tafelblad op maat maken voor de meest unieke en moderne eettafels. Ook werken we met hoogwaardige materialen die de moderne uitstraling verzorgen door het aanbrengen van een lak of olie die het blad doet glanzen.

Belfakto haar toewijding aan hout en de passie in het vak om met het simpele hout zoals wij kennen iets unieks te maken, motiveert het merk om al meer dan 50 jaren te werken in deze ambacht. Bovendien resulteert dat ook in bijzondere tafelbladen voor een moderne eettafel, salontafel of grote tafels voor vergaderruimtes. “Bel fakto” staat voor de “Mooi gemaakt”. Dit reflecteert op het ambachtelijke vakmanschap van het merk en het unieke design dat je terug ziet in jouw moderne tafel.  

Gazzda heeft de ambitie om een unieke sfeer te creëren voor thuis. Dit merk werkt samen met de Tafelheren om met het hoogwaardige materiaal van Gazzda de meeste unieke design tafel van hout te maken. Daarbij legt Gazzda de focus op het creëren van een fijne sfeer in leefruimtes zoals je woon- of eetkamer. Bijvoorbeeld besteden zij aandacht aan tafels die intensief worden gebruikt en denken daarbij aan gladde hoeken en randen voor een kind vriendelijke karakter van een eettafel.

Design tafel op maat laten maken? Ontmoet de Tafelheren

Lief en leed wordt rond de tafel gedeeld. Daarom maken we niet alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Want de Tafelheren werkt enkel met de allerbeste materialen en partners. Design tafels moeten goed en betrouwbaar zijn en dat kan alleen met de juiste vakmensen, machines en materialen. Samenvattend biedt deze combinatie het recept voor jouw droomtafel.

AmbachtDuurzaamErvaringPersoonlijk

Echte foto's van échte tafels

Zij hebben al een tafel op maat

Sietske & Jos uit Eelde

Via studio Peet met jullie in contact gekomen. Alles zou mogelijk zijn en dat klopte ook. Jullie hebben twee unieke kasten voor ons gemaakt. Alles is in overleg gegaan zodat er achteraf geen verrassingen waren. Van tekeningen tot kasten, super snel en mooi. Bedankt

Alexander uit Haren Gn

Wij zijn erg tevreden met het resultaat! De communicatie tijdens het proces was bijzonder prettig en mochten we weer een kast op maat willen hebben, dan weten we de Tafelheren weer te vinden.

Marleen uit Zuidhorn

Dankzij de Tafelheren zitten wij heerlijk buiten aan onze mooie tafel. Meedenkend in het proces, snelle levering, geweldig eindresultaat. Roelf super bedankt!

Just in Beer Groningen

Een geweldige stuk vakmanschap dat echt een centerpiece is in mijn zaak Just in Beer. Een stoere robuuste tafel met het logo er prachtig ingegraveerd. Goede nazorg van de Tafelheer zelf die de tafel nog een paar nabehandelingen heeft gegeven, zodat hij goed in de olie is!

Gain uit Amersfoort

De tafel die jullie voor ons gemaakt hebben is prachtig geworden! Staat erg mooi bij de rest van het interieur. We zijn erg tevreden, ook over jullie manier van werken en de bezorging.

Marleen uit Zuidhorn

Dankzij de Tafelheren zitten wij heerlijk buiten aan onze mooie tafel. Meedenkend in het proces, snelle levering, geweldig eindresultaat. Roelf super bedankt!

Fam. de Jonge uit Groningen

Nog elke dag genieten we van onze prachtige eettafel, die persoonlijk door Roelf -voor aflevering- in de olie is gezet. Wat een service!

Ans en Willem
uit 's-Hertogenbosch

Wij zijn blij met de door de tafelheren geleverde tafel. In ons nieuwe appartement hadden we een eye catcher nodig en dit model tafel voldoet daar aan! Prachtige kleursamenstelling van het hout en vakbekwaam gemaakt! Roelf heeft een top product geleverd en wij zijn blij met deze keuze!

Aarzel niet en neem contact op met Roelf

AmbachtDuurzaamErvaringPersoonlijk

  Kosteloos advies voor een tafel op maat
  0 +
  Jaren ervaring
  0 +
  Creaties op maat
  0
  Liter aan passie
  Online
  Roelf | De TafelherenX

  Chat nu met Roelf

  Welkom bij De Tafelheren. Via Whatsapp kan je Roelf bereiken voor vragen of een vrijblijvende afspraak/offerte 😀