Eettafel op maat | De Tafelheren | Meubels op maat

Eettafel op maat

Scroll verder voor meer informatie


Eettafels vervullen de onderliggende wens

Eettafels op maat maken we voor jou, je gezin en je vrienden. We eten steeds minder met elkaar. In 1966 deden we dat nog drie keren op een dag. Tegenwoordig eten de Tafelheren, net als velen anderen, slechts een enkele maaltijd met het gezin per dag.

Een eettafel op maat draagt niet alleen bij aan een mooi interieur. Ook jij en je naasten genieten van een eettafel, die groot genoeg is, stevig en van mooi materiaal. Samen aan de eettafel is goed voor jou en ieder ander. We onderhouden sociale contacten, ervaren elkaars normen en waarden en realiseren we meer verbinding met elkaar. Is dat niet een onderliggende wens? Eettafels brengen dit soort momenten tot leven en zijn meer dan enkel mooi om te zien.

eettafel-op-maatTafelheer Roelf

"Wij maken sinds 2013 eettafels op maat in heel Nederland."

Eettafels op maat in alle vormen en maten

Bedenk het maar en wij maken het. En weet je nog niet waar je moet beginnen? Dan denken we bij de Tafelheren heel graag met je mee. Er zijn talloze mogelijkheden, zoals; ronde eettafels, ovale eettafels en kan je dineren aan een tafel met wat scherpere hoeken. Bovendien heb je vele houtsoorten waar je uit kunt kiezen. Lees vooral eens de pagina over tafelbladen. Daar gaan we dieper in op soorten hout.

Ondanks de ruime keuze lichten we de populairste houtsoort uit. Ook wij gebruiken deze houtsoort met regelmaat om eettafels op maat te maken.

Eiken eettafel op maat

Eiken eettafels op maat zijn ons niet vreemd. Eiken eettafels zijn op verschillende manieren te bewerken, zo is geen enkele eettafel hetzelfde. Maar ze beschikken wel allen over een krachtig stuk eikenhout in de eettafel. Je dineert dan ook op een sterk blad en is deze ook prima te onderhouden.

Een licht vochtig doekje doet de eiken eettafel geen kwaad, dus kan je haar daardoor toch goed schoonhouden. Mocht het gebeuren dat een volle rode wijn het hart van de eettafel raakt, dan zijn wij er om dit te repareren.

Samen aan een eettafel op maat

Is het wel eens een uitdaging om de balans tussen werk en privé te vinden? Je raad het wellicht niet; maar een fijne eettafel op maat van de Tafelheren kan enorm bijdragen aan de balans tussen jouw dagelijkse job en je privéleven. Omdat samen met het gezin eten wordt ervaren als hulpmiddel om spanning en stress te verminderen bij moeders, blijkt uit onderzoek

Ook kinderen genieten onbewust van de aanwezigheid aan de eettafel. Want jonge kinderen borrelen tijdens een gezamenlijke maaltijd een veilig gevoel op dat samengaat met de bevordering van samenhorigheid in het gezin.

Een eettafel is er voor

Dit is Tafelheer Roelf

Sinds 2013 maken wij eettafels op maat in de afmeting en vorm die jij wenst. Roelf Zersch nam de gewaagde sprong om van zijn passie zijn werk te maken. Zodoende zegde hij zijn baan op en is in 2013 gestart met eettafels op maat maken, als middelpunt van jouw thuis.

AmbachtDuurzaamErvaringPersoonlijk

Eettafel op maat laten maken gaat als volgt

Wanneer je geïnteresseerd bent in een unieke eettafel, dan kan je aan aanvraag indienen onderaan in het korte formulier. Dan neemt Tafelheer Roelf contact op om eens samen te overleggen wat de wensen zijn. In het overleg zullen we dan ook praten over een onderstel, welke stoelen mooi kunnen staan bij de houtsoort, afmetingen en welke vorm we gaan aanhouden. Daaropvolgend kunnen we een voorstel doen over de kosten van de tafel. Als je akkoord gaat met het voorstel beginnen we met de creatie van jouw eettafel op maat.

Heb jij zelf al een leuk idee of is het nog lastig te bedenken waar te beginnen? In beide gevallen kunnen we je goed en vrijblijvend helpen. Daarom maken we een voorstel om een eettafel op maat te laten maken en de kosten daarvan te berekenen. Is de eettafel klaar? Vanuit onze werkplaats in Groningen schromen we niet voor een vlekkeloze aflevering naar ver of dichtbij.

De Tafelheren bezorgen eettafels op maat kosteloos aan huis

Echte foto's van échte eettafels

Zij hebben al een eettafel op maat

Sietske & Jos uit Eelde

Via studio Peet met jullie in contact gekomen. Alles zou mogelijk zijn en dat klopte ook. Jullie hebben twee unieke kasten voor ons gemaakt. Alles is in overleg gegaan zodat er achteraf geen verrassingen waren. Van tekeningen tot kasten, super snel en mooi. Bedankt

Alexander uit Haren Gn

Wij zijn erg tevreden met het resultaat! De communicatie tijdens het proces was bijzonder prettig en mochten we weer een kast op maat willen hebben, dan weten we de Tafelheren weer te vinden.

Marleen uit Zuidhorn

Dankzij de Tafelheren zitten wij heerlijk buiten aan onze mooie tafel. Meedenkend in het proces, snelle levering, geweldig eindresultaat. Roelf super bedankt!

Just in Beer Groningen

Een geweldige stuk vakmanschap dat echt een centerpiece is in mijn zaak Just in Beer. Een stoere robuuste tafel met het logo er prachtig ingegraveerd. Goede nazorg van de Tafelheer zelf die de tafel nog een paar nabehandelingen heeft gegeven, zodat hij goed in de olie is!

Gain uit Amersfoort

De tafel die jullie voor ons gemaakt hebben is prachtig geworden! Staat erg mooi bij de rest van het interieur. We zijn erg tevreden, ook over jullie manier van werken en de bezorging.

Marleen uit Zuidhorn

Dankzij de Tafelheren zitten wij heerlijk buiten aan onze mooie tafel. Meedenkend in het proces, snelle levering, geweldig eindresultaat. Roelf super bedankt!

Fam. de Jonge uit Groningen

Nog elke dag genieten we van onze prachtige eettafel, die persoonlijk door Roelf -voor aflevering- in de olie is gezet. Wat een service!

Ans en Willem
uit 's-Hertogenbosch

Wij zijn blij met de door de tafelheren geleverde tafel. In ons nieuwe appartement hadden we een eye catcher nodig en dit model tafel voldoet daar aan! Prachtige kleursamenstelling van het hout en vakbekwaam gemaakt! Roelf heeft een top product geleverd en wij zijn blij met deze keuze!

Aarzel niet en neem contact op met Roelf

AmbachtDuurzaamErvaringPersoonlijk

  Kosteloos advies voor een eettafel op maat
  0 +
  Jaren ervaring
  0 +
  Creaties op maat
  0
  Liter aan passie
  Online
  Roelf | De TafelherenX

  Chat nu met Roelf

  Welkom bij De Tafelheren. Via Whatsapp kan je Roelf bereiken voor vragen of een vrijblijvende afspraak/offerte 😀