Tafel op maat | 8 jaar passie & vakmanschap ✅ | De Tafelheren

Tafel op maat

Het middelpunt van je woning


Tafels op maat

Tafels en het liefst een tafel op maat, zijn het belangrijkste meubel in een huis. Hét middelpunt van de woning, waar wordt ontbeten en gedineerd. Maar ook waar plezier wordt gemaakt of een lekkere borrel wordt gedronken. Desalniettemin is niet elke tafel geschikt voor jouw interieur. Want verkeerde afmetingen en vormen kunnen wel eens roet in het eten gooien. Daarom kan je bij ons in Groningen, maar actief in het gehele land, een tafel op maat laten maken. Met passie en ambacht, door De Tafelheren.

tafel-op-maat-groningenTafelheer Roelf

"Als er één meubel is waar aandacht aan geschonken moet worden; dan is het de tafel wel."

Tafels op maat met hoogwaardige materialen

Begin je aan een tafel op maat, dan wil je de beste materialen en de beste partners die het middelpunt van jouw woning gaan verzorgen. Het product moet van goede kwaliteit zijn en middels een betrouwbaar proces thuis geleverd worden. Jarenlang zorgeloos en goed kunnen genieten van design tafels, dat is ons streven bij de Tafelheren.

Eiken tafel op maat

Tafels op maat kunnen we in verschillende materialen voor je maken. Maar een materiaal dat een houten tafel op maat heel duurzaam maakt is eiken. Want een eiken tafel beschikt over het materiaal dat zelfs gebruikt wordt voor de fundering van oude panden langs Amsterdamse grachten! Ja, zo sterk is het. Waarom een eiken tafel op maat ook een goede keuze is, is te danken aan de kracht van het materiaal. Toch een wens om een buitentafel op maat te laten maken? Een eikenhouten tafel is ook zeer geschikt als buitentafel, omdat het eikenhout looizuur bevat. Looizuur beschermt het tafelblad tegen schimmels en het doen rotten van het blad.

 

Tafel opmaat met steigerhout

Tafels op maat van steigerhout hebben een enkele eigenschap gemeen met eiken tafels; het ziet er gewoon mooi uit! Maar de afkomst van steigerhout is precies zoals hij genoemd wordt; steiger(hout). Dus wanneer je een tafel opmaat met steigerhout in de eetkamer of op kantoor wenst, dan zullen er genoeg mensen in de bouw en dergelijke beroepen gebruik gemaakt hebben van het hout. Want net zo praktisch als het voor hen is, is het ook voor jou. Omdat het hout al een heel leven achter de rug heeft, is het resultaat een sterke en geleefde tafel opmaat steigerhout die wel tegen een stootje kan.

 

Een tafel is er voor

Meubelmaker voor jouw tafel op maat

Sinds 2013 roepen we het van de daken “Meubelmaker tafel op maat”! Want verlegen zijn we niet over ons vakgebied en het verhaal erachter. Daarom nam Roelf Zersch de gewaagde sprong om van zijn passie, zijn werk te maken. Zodoende zegde hij zijn baan op en is in 2013 gestart met het maken en ontwerpen van verschillende meubels zoals tafels op maat. Maar ook kasten op maat, bijzettafels en andere design meubels.

De Tafelheren maakt samen met jou het meubelstuk uit je dromen. Tafels en kasten hebben een speciaal en exclusief karakter om bij jouw interieur stijl te passen. Klassiek, modern of juist een functionele meubel? In elk ontwerp zit een uitdaging en bij de Groningse meubelmakerij de Tafelheren is bijna alles mogelijk. Laat je inspireren!

Boomstamtafel op maat

We zien hem steeds vaker, de boomstam op tafel! Een boomstam tafelblad is uniek en heeft een wonderbaarlijke uitstraling. Ook bij een boomstamtafel op maat kan elke wens werkelijkheid worden, geen uitdaging is voor ons te gek. Het tropische hout, waar we de boomstamtafels op maat van maken, kent een warme en unieke uitstraling. Bovendien zie je altijd nog het unieke leven in het hout!

Als topje van de ijsberg ben je ook nog eens bewust bezig wanneer je kiest voor een boomstamtafel op maat. Het productieproces van hout kost namelijk niet zoveel energie als het productieproces van meubels op basis van kunststofmateriaal.

Uniek hout voor jouw tafel

Spekva staat voor uniekheid binnen jouw woning, waarvan unieke vaklieden met passie voor hout jouw tafelblad hebben verzorgd. Tot het kleinste detail beschikken we met SPEKVA over de meest unieke stukken hout voor jouw tafel op maat.

De Tafelheren werkt samen met dit Deense tafel-merk om met de grote passie voor kwaliteit en hoogwaardige materialen jouw tafel opmaat te maken. Zo vind je hier een greep uit de eerder gemaakte tafels met hoogwaardige materialen van SPEKVA.

Dit is Tafelheer Roelf

Sinds 2013 maken wij tafels op maat, voor eettafels tot salontafels en elke andere tafel die jij wenst. Roelf Zersch nam de gewaagde sprong om van zijn passie, zijn werk te maken. Zodoende zegde hij zijn baan op en is in 2013 gestart met tafels op maat maken, als middelpunt van jouw thuis.

AmbachtDuurzaamErvaringPersoonlijk

Echte foto's van échte tafels

Zij hebben al een tafel op maat

Sietske & Jos uit Eelde

Via studio Peet met jullie in contact gekomen. Alles zou mogelijk zijn en dat klopte ook. Jullie hebben twee unieke kasten voor ons gemaakt. Alles is in overleg gegaan zodat er achteraf geen verrassingen waren. Van tekeningen tot kasten, super snel en mooi. Bedankt

Alexander uit Haren Gn

Wij zijn erg tevreden met het resultaat! De communicatie tijdens het proces was bijzonder prettig en mochten we weer een kast op maat willen hebben, dan weten we de Tafelheren weer te vinden.

Marleen uit Zuidhorn

Dankzij de Tafelheren zitten wij heerlijk buiten aan onze mooie tafel. Meedenkend in het proces, snelle levering, geweldig eindresultaat. Roelf super bedankt!

Just in Beer Groningen

Een geweldige stuk vakmanschap dat echt een centerpiece is in mijn zaak Just in Beer. Een stoere robuuste tafel met het logo er prachtig ingegraveerd. Goede nazorg van de Tafelheer zelf die de tafel nog een paar nabehandelingen heeft gegeven, zodat hij goed in de olie is!

Gain uit Amersfoort

De tafel die jullie voor ons gemaakt hebben is prachtig geworden! Staat erg mooi bij de rest van het interieur. We zijn erg tevreden, ook over jullie manier van werken en de bezorging.

Marleen uit Zuidhorn

Dankzij de Tafelheren zitten wij heerlijk buiten aan onze mooie tafel. Meedenkend in het proces, snelle levering, geweldig eindresultaat. Roelf super bedankt!

Fam. de Jonge uit Groningen

Nog elke dag genieten we van onze prachtige eettafel, die persoonlijk door Roelf -voor aflevering- in de olie is gezet. Wat een service!

Ans en Willem
uit 's-Hertogenbosch

Wij zijn blij met de door de tafelheren geleverde tafel. In ons nieuwe appartement hadden we een eye catcher nodig en dit model tafel voldoet daar aan! Prachtige kleursamenstelling van het hout en vakbekwaam gemaakt! Roelf heeft een top product geleverd en wij zijn blij met deze keuze!

Aarzel niet en neem contact op met Roelf

AmbachtDuurzaamErvaringPersoonlijk

  Kosteloos advies voor een tafel op maat
  0 +
  Jaren ervaring
  0 +
  Creaties op maat
  0
  Liter aan passie
  Online
  Roelf | De TafelherenX

  Chat nu met Roelf

  Welkom bij De Tafelheren. Via Whatsapp kan je Roelf bereiken voor vragen of een vrijblijvende afspraak/offerte 😀