Tafelblad op maat | De Tafelheren | Meubels op maat

Tafelblad op maat

Scroll verder voor meer informatie


Tafelblad op maat

Waarom zou je voor standaard tafelbladen gaan als je ook een tafelblad op maat kan laten maken bij de Tafelheren? Dé reden waarom velen voor een tafelblad op maat gaan is het feit dat er niet voor elke situatie of ruimte een standaard blad is dat past. Maar tafelbladen maken wij op maat in onze werkplaats in Groningen! 

Dus met verschillende en hoogwaardige materialen kunnen wij de juiste sfeer, formaten en vormen realiseren om de koffie aan te drinken.

tafelbladen-op-maat-groningenTafelheer Roelf

"Wij maken sinds 2013 tafelbladen op maat in heel Nederland."

Tafelblad op maat buiten

Een ideale houtsoort voor een tafelblad op maat voor buiten is; steigerhout. Dit materiaal heeft een landelijk karakter en is natuurlijk op maat te maken met een andere kleur of juist strak geschuurd met een lichte was. Noem het maar!

Tafelbladen van steigerhout kunnen zowel thuis als op kantoor een fijne indruk geven. Een groot voordeel van tafelbladen van steigerhout is de sterke eigenschap van het hout. Bijvoorbeeld een hard object dat het blad raakt, hoeft niet desastreus te zijn voor je tafelblad.

Bovendien is eikenhout ook buiten te gebruiken, maar let op; tafelbladen op maat van eikenhout moeten wel op de juiste manier behandeld worden om probleemloos in contact te komen met vocht.

Eiken tafelblad op maat

Een van de bekendste houtsoorten is eikenhout, afkomstig van sterke bomen. Ook dat is de reden dat het hout zo hard is. Ondanks het harde en sterke materiaal kan je van eikenhout alles maken. Van kasten, bijzettafels tot een houten tafelblad op maat. Hiernaast is een groot en duurzaam voordeel van een eiken tafelblad op maat, dat deze erg lang mee zal gaan. Een tafel van eikenhout kan je prima onderhouden, als je maar de juiste olie gebruikt.

Belangrijk is wel dat je slechts met een licht vochtig doekje de tafel afneemt wanneer je deze schoon wil maken. Ook een hete pan op het blad zetten is geen verstandig idee. Mocht er een keer een glas thee omvallen, dan is het goed om dat snel van het blad af te halen en daarmee vlekken te voorkomen. Toch gebeurd? Dan staan wij klaar om je te helpen, ook jouw tafelblad op maat onderhouden is ons vak.

Eiken tafelblad rond

Liever een eiken tafelblad met een ronde vorm? Geen uitdaging is ons te gek. Een massief blad zoals het eikenhout komt in een ronde vorm ook mooi tot haar recht. Het sterke en gedegen materiaal is net als in andere vormen erg duurzaam en kan wel meer dan 15 jaar mee. 

Door het dikkere materiaal zorgt een ronde tafelvorm voor een massieve en landelijke uitstraling en zit het gezellig “rond de tafel”!

Een tafel is er voor

Dit is Tafelheer Roelf

Sinds 2013 maken wij tafelbladen op maat, voor eettafels tot salontafels en elke andere tafel die jij wenst. Roelf Zersch nam de gewaagde sprong om van zijn passie, zijn werk te maken. Zodoende zegde hij zijn baan op en is in 2013 gestart met tafels op maat maken, als middelpunt van jouw thuis.

AmbachtDuurzaamErvaringPersoonlijk

Echte foto's van échte tafelbladen

Zij hebben al een tafelbladblad op maat

Sietske & Jos uit Eelde

Via studio Peet met jullie in contact gekomen. Alles zou mogelijk zijn en dat klopte ook. Jullie hebben twee unieke kasten voor ons gemaakt. Alles is in overleg gegaan zodat er achteraf geen verrassingen waren. Van tekeningen tot kasten, super snel en mooi. Bedankt

Alexander uit Haren Gn

Wij zijn erg tevreden met het resultaat! De communicatie tijdens het proces was bijzonder prettig en mochten we weer een kast op maat willen hebben, dan weten we de Tafelheren weer te vinden.

Marleen uit Zuidhorn

Dankzij de Tafelheren zitten wij heerlijk buiten aan onze mooie tafel. Meedenkend in het proces, snelle levering, geweldig eindresultaat. Roelf super bedankt!

Just in Beer Groningen

Een geweldige stuk vakmanschap dat echt een centerpiece is in mijn zaak Just in Beer. Een stoere robuuste tafel met het logo er prachtig ingegraveerd. Goede nazorg van de Tafelheer zelf die de tafel nog een paar nabehandelingen heeft gegeven, zodat hij goed in de olie is!

Gain uit Amersfoort

De tafel die jullie voor ons gemaakt hebben is prachtig geworden! Staat erg mooi bij de rest van het interieur. We zijn erg tevreden, ook over jullie manier van werken en de bezorging.

Marleen uit Zuidhorn

Dankzij de Tafelheren zitten wij heerlijk buiten aan onze mooie tafel. Meedenkend in het proces, snelle levering, geweldig eindresultaat. Roelf super bedankt!

Fam. de Jonge uit Groningen

Nog elke dag genieten we van onze prachtige eettafel, die persoonlijk door Roelf -voor aflevering- in de olie is gezet. Wat een service!

Ans en Willem
uit 's-Hertogenbosch

Wij zijn blij met de door de tafelheren geleverde tafel. In ons nieuwe appartement hadden we een eye catcher nodig en dit model tafel voldoet daar aan! Prachtige kleursamenstelling van het hout en vakbekwaam gemaakt! Roelf heeft een top product geleverd en wij zijn blij met deze keuze!

Aarzel niet en neem contact op met Roelf

AmbachtDuurzaamErvaringPersoonlijk

  Kosteloos advies voor een tafelbladblad op maat
  0 +
  Jaren ervaring
  0 +
  Creaties op maat
  0
  Liter aan passie
  Online
  Roelf | De TafelherenX

  Chat nu met Roelf

  Welkom bij De Tafelheren. Via Whatsapp kan je Roelf bereiken voor vragen of een vrijblijvende afspraak/offerte 😀